Forside   Ungarn   
LASSEN: Masser af drama

Følg holdet på Facebook
Extreme Challenger er et one-design koncept, hvor der på verdensplan sejles i fuldstændig ens både – en 40 fods katamaran. Det er sejlernes dygtighed og teamwork, der afgør resultaterne og ikke budgettet. Det er mange år siden sportsverden har set en klasse, hvor sponsoraterne er absolut overkommelige og udbyttet klart overstiger investeringen.

Derfor har den tyske software gigant SAP AG har styrket sin position i international sejlads, ved at indgå samarbejde med Jes Gram Hansen og Rasmus Køstner / SAP Extreme Sailing Team. Samarbejdsaftalen indeholder økonomi, så det danske team kan satse stort, men også en teknologiaftale så muligheden for at vinde øges markant.

De 2 co skippere Jes Gram Hansen og Rasmus Køstner siger: "Vi har det bedste team på vandet og på land. Vi har sejlet med flere, af verdens absolut bedste sejlere og bedst drevne projektet, blandt andet America´s cup, men nu er det os der sidder for bordenden - det bliver kæmpestort. Vi er top motiveret på opgaven og vi skal ud og vise hele sports Danmark, at Extreme Sailing Series har alle forudsætninger 

SAP vil blive associeret med: Avanceret teknologi / innovation, teamwork, bæredygtighed, ansvarlighed og partnerskab, alt sammen det som definerer Extreme Challengers brand.

Brug 120 sekunder og oplev dramaet og se alle mulighederne - husk. skru lyden helt op

Sejlsporten bliver tilgængelig for den brede skare af sportsinteresserede uden, at sporten mister sin eksklusivitet. Der sejles tæt på publikum med et imponerende eventsetup på land og med VIP faciliteter i verdensklasse og attraktive tilskuerfaciliteter.

Check selv dine muligheder i vores seneste samarbejdsbrochure

LASSEN: har medvikret til en massiv opmærksomhed i dansk erhvervliv, med arrangementer og medieomtale. Faktisk har Extreme Challanger fået mere medie omtale, end at anden sejlsport i 2011 til sammen. Læs og se eksempler:

Dagbladet Børsen